Stigla je prva ponuda, počeo je lov na Luku Božića!

Luka Božić ove sezone u Zadru igra sezonu van svake pameti pod trenerskom palicom svog “drugog oca” Danijela Jusupa, a već sada, iako sezona još nije gotova, mnogi klubovi pokazuju zanimanje...

Zadar je premašio sva očekivanja ove sezone s obzirom da svi naši klubove ulaze u sezonu ABA lige samo razmišljajući o tome kako da izbore ostanak, no na pogon izvanrednog Luke Božića otišlo se u playoff.

Luka Božić osvojio je svoju drugu MVP nagradu za odrađenu sezonu uz neke impresivno postavljene rekorde. Iako je pauzirao jedno određeno vrijeme, tada je nastavio raditi na sebi, u tišini, pokazujući kako mu je košarka primarni fokus, a sada je vrijeme da mu se to sve vrati.

Završetkom sezone postat će slobodan igrač i sigurno ga očekuju mnoge ponude kroz ljeto, a prva konkretna već je stigla, ona iz Laktaša, ona Igokee.

Teško je očekivati da će Božić brzati s odlukom i odmah prihvatiti ponudu momčadi iz Republike Srpske jer jasno je i njemu da će ih biti još, a neke možda i izdašnije. Sve u svemu, lov na Luku Božića je krenuo!

Related Articles