Bolesni Zadrani put Beograda, odustali od Perića

Array

Košarkaški Zadra sutra putuju u Beograd, bez Hrvoja Perića, kao i bez dvojice bolesnih košarkaša. Odgoda utakmice nije prihvaćena, a to nije jedina briga u gradu, već i loš odaziv ljudi u preoblikovanju kluba.

Zadrani sutra putuju u Beograd, odlučeno je od strane vodstva ABA lige, bez obzira na brojne zdravstvene probleme. Trener Ante Nazor naime neće moći računati na usluge Ive Ivanova i Ante Delaša koji će ostati u Zadru, dok će u Beograd krenuti bolesni Ivan Batur, Toni Prostran i Goran Vrbanc. U sastavu će biti i oporavljeni Bariša Krasić, kao i mladi junior Lovre Bašić.

No, kao što je izjavio Ante Nazor predaje nema: “Nikad nisam svjesno putovao u poraz. Gledali smo tri njihove utakmice i pripremali se koliko su okolnosti to dopustile.”

Vijest koja je dodatno pogodila ljubitelje košarke na Kalelargi jest neuspjeli dogovor u vezi dolaska Hrvoja Perića.

Za portal ZDNews.hr je naš povremeni reprezentativac kazao: Imali smo usmeni dogovor, obostrana želja Uprave kluba, trenera Nazora i svih koji su pregovarali je postojala. Nažalost, iz nekog razloga se naš dogovor nije realizirao. Žao mi je što nije došlo do nove suradnje, to je sve što mogu reći sada kada su stvari u potpunosti jasne i kad su pregovori završili.”

Uz to dodao je da ostaje u Zagrebu gdje će trenirati pod vodstvom Danijela Jusupa i ukoliko do idućeg petka, početka prvenstva, ne pronađe novi klub nastupiti će u dresu KK Zagreb.

Također je potvrđen odlazak Garyja Ervina, dok se s druge strane očekuje još samo potpis Allena kao njegovog zamjenika: Allen još uvijek nije potpisao. Rana zora je u SAD-u. Mi smo potpis stavili, njegov očekujemo. U ugovoru koji bi vrijedio do kraja godine stoji klauzula da nakon dva mjeseca možemo raskinuti suradnju ako ne budemo zadovoljni”, kazao je sportski direktor Branko Skroče.

I za kraj dodajmo kako su preostala još dva dana do završetka četvrtog kruga upisa dionica KK Zadar. Prema riječima predsjednika kluba Edvina Šimunova, presudna dva dana, naime očekuje se i upis dionica od strane sponzora. Prema najavljenom očekuje se ukupna uplata u četvrtom krugu oko šest milijuna kuna.

Related Articles