Boris Tišma u omladinskom pogonu Real Madrida

Array

Dojučerašnji mlađi kadet Dubrave, 13-godišnji Boris Tišma postao je novi član velikog europskog kluba, španjolskog Real Madrida.

Tišma je nakon 6-dnevnih oglednih treninga zaslužio poziv kluba kojem će se pridružiti za desetak dana. Ranije ovog ljeta bio je u kampu Perasovićeve Laboral Kutxe, ali pozivnica Reala na kraju je ipak bila predobra da bi se odbila.

“Osjećaj da ću zaigrati za tako veliki klub je odličan i jedva čekam da otputujem u Madrid. Nakon što sam bio šest dana na oglednim treninzima odlučili su me pozvati i to mi je veliko priznanje. Upoznao sam se tamo s nekoliko igrača iz Hrvatske i susjednih država koji već igraju tamo. Bit ću smješten u njihovom velikom sportskom kompleksu u sklopu kojeg ću pohađati privatnu školu”, izjavio je Boris za internetske stranice svog bivšeg kluba.

Iako su izgubili veliki košarkaški talent, u Dubravi se nadaju da će novouspostavljeno partnerstvo s madridskim Realom donijeti klubu puno koristi.

“Vjerujemo da će ovaj prelazak donijeti klubu dosta dobrih stvari prije svega kroz omladinski pogon, a ukoliko Boris jednog dana zaigra za prvu momčad Reala, onda bi taj korist mogla biti i puno veća”, izjavio je direktor Dubrave Boris Gnjidić.

Potpuni razgovor s mladim Tišmom možete pročitati na stranicama KK Dubrave.

Related Articles