Srijeda, 4 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Borovu pobjeda za završetak A1 kvalifikacija

  U posljednjoj utakmici kvalifikacija Borovo je upisalo prvu pobjedu, ali zbog poraza od devet koševa u prvom susretu ostati će na posljednjem mjestu ove lige.

  - Advertisement -

  [rezultat id=744]

  A sve je ukazivalo na visoki poraz Grafičara koje je zbog zdravstvenih problema umjesto Dražena Cesara vodio Siniša Beser.

  Skoro cijelu treću četvrtinu su igrači Damira Volodera bili u dvoznamenkastom plusu i nešto malo više od deset minuta do kraja vodili su s visokih 76:56 i činilo se da će tih 20 poena viška biti sigurna zaliha za bijeg s posljednjeg mjesta.

  Kao i u prošlim utakmicama, zbog “tankog” rostera i izlaska razigravača Mihaela Bekavca iz igre, slijedi veliki pad i Ludbrežani su četiri minute do kraja na samo -2 (77:79), a do izjednačenja dolaze 39. minuti. Ipak, Borovčani preko Igora Škrleca dolaze u vodstvo, a konačnih 94:88 postavlja tricom Tomislav Gošak.

  Škrlec je u pobjedničkoj ekipi bio najraspoloženiji postigavši 24 poena uz 8 skokova. Bekavac je završio utakmicu s 12 ubačaja i 6 asistencija, a Dario Pušić na za njega ispodprosječnih 13 skokova. Grafičar je nosio trojac Vilim Poljak (22p, 8sk, 5as), Manuel Novak (22) i Mario Novak (19p, 11sk).

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE