Srijeda, 4 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Partizan oštro odgovorio Bodirogi na poziv da srpski timovi napuste ABA

  Preko srpskih medija sportski direktor Partizana oštro je odgovorio Dejanu Bodirogi, potpredsjedniku košarkaškog saveza Srbije, koji je izjavio da bi srpski timovi trebalo da odustanu od sudjelovanja u ABA ligi.

  - Advertisement -

  “U Partizanu više razmišljamo o tome hoćemo li sljedeće godine igrati KLS nego ABA ligu. U ovom trenutku ne dolazi u obzir da istupimo iz regionalnog natjecanja. Zadovoljni smo uvjetima koje imamo tamo, postoje pravila i propisi, a naravno ima i nedostataka. Jedan od njih svakako jeste Final four, jer mislim da bi trebalo da se igra play-off, ali tako je zbog domaćih liga” – rekao je Dragan Todorić i dodao zanimljivu rečenicu.

  “Domaća košarkaška liga ne donosi klubovima ništa korisno, ni profit, ni sponzore, a ni plasman u Euroligu, jedino čemu služi je da pojedinci mogu da liječe svoje komplekse. Zbog toga ćemo mi prije igrati u ABA ligi koja je manje kvalitetna nego ovu našu kvalitetnu ligu”  – bio je ironičan Todorić.

  “Liga kažnjava za sve i svašta zbog čega smo u situaciji da se dva dana piše i priča o Dušku Vujoševiću i njegovom sakou. O tome da se pravila mijenjanju usred sezone bolje da ne pričam. Pola smo igrali po ULEB, a pola po FIBA pravilima. Sada smo opet morali da tiskamo nove dresove.”

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE