Subota, 12 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Bubalo: Imamo šanse ako odradimo dogovoreno!

  Nakon lagane pobjede Cibone u Zagrebu protiv Jollyja, sprema se druga utakmica koja se igra u Šibeniku. Cibosi su “ubili” Šibenčane kontrama i jako dobrim šuterskim izdanjem. Ukoliko žele izboriti treću utakmicu Bankari će morati odigrati utakmicu sezone.

  Nešto više o sutrašnjem susretu kazao je centar Šibenčana, Domagoj Bubalo:

  Niste uspjeli iznenaditi u Zagrebu, mijenja li se išta pred utakmicu na Baldekinu i kakvo je raspoloženje u ekipi nakon poraza?

  U Zagrebu nismo radili sve što smo se dogovorili pa ćemo pokušati to ispraviti na Baldekinu. Raspoloženje se nije narušilo zbog jednog poraza, utakmica je zaboravljena i gledamo naprijed.”

  U Draženovom domu Cibona je imala visok postotak šuta, trebat će vam kvalitetna obrambena utakmica?

  Kao što sam i rekao, nismo poštovali dogovor. Prije svega nismo pazili na taj njihov kontranapad i zatim su se oni razigrali. Trebat ćemo se puno više skoncentrirati da to zaustavimo.”

  Čeka vas velika borba u reketu, posebno sa Žižićem, spremate li nešto posebno za njega i ostale protivnike?

  Ima tu dosta kvalitetnih igrača, najbitnije je da odigramo dobro kolektivno obranu i odradimo ono što se dogovorimo.”

  I za kraj, već smo ustanovili da ste u klubu zadovoljni s ovesezonskim uspjehom, kako ste Vi zadovoljni s Vašom igrom i formom tijekom sezone?

  Pa sigurno da seu zadnje vrijeme, kako se momčad dizala, tako digla i moja igra.”

  Domagoja i suigrače očekuje velika borba protiv jake Cibone. Mogu li ponoviti uspjeh iz regularnog dijela Lige za prvaka preostaje za vidjeti sutra na Baldekinu.

  zadnje objave