Cedevita dobila reprezentativno pojačanje

Array

Krilni igrač Širokog Ivan Ramljak od sljedeće sezone biti će član zagrebačke Cedevite. Ovaj dvadeset trogodišnji igrač visok je 203cm i vrlo je polivalentan na terenu. Krasi ga dobra igra u tranziciji i skok u oba smjera.

Ramljak je prvi puta u regionalnoj ligi zaigrao prije tri godine u sezoni 2009/10. Svake sezone je igrao sve bolje, a tako je prošle i pretprošle bio jedan od ponajboljih igrača Širokog. Kada je bio na prosjecima od osam poena i pet skokova.

Mladog hrvatskog reprezentativca u svoje redove pokušala je dovesti prošle godine i Cibona, ali nisu se mogli dogovoriti oko detalja. Čini se kako sa Cedevitom tih problema nije bilo. Veliki je ovo korak za Ramljaka koji će moći dokazat kako može igrati i na većem nivou, a imati će prilike i za dobre partije u Europi.

Sretno Ramljaku u hrvatskoj metropoli i nadamo se da će od ovog transfera imati koristi obje strane, ali i treća, a ona bi bila Hrvatska košarkaška reprezentacija. Koja bi u Ramljaku mogla dobiti jedno atletski dobro i moderno krilo.

Related Articles