Marko Popović karijeru nastavlja u Unicaji?

Prema informacijama kojima raspolažemo, novi klub Marka Popovića u novoj sezoni trebala bi gotovo sigurno biti Unicaja iz Malage koju je ove sezone vodio Hrvatski izbornik Jasmin Repeša.

Bivši klub našeg izbornika Repeše i reprezentativca Krunoslava Simona trebao bi tako postati budući klub našeg bivšeg, najsrčanijeg reprezentativca Popovića, koji će sa Lukom Žorićem činiti ubojiti napadački duo za trenera Johana Plazu.

Plaza je očito jako zadovoljan Markovim igrama jer nakon odlične sezone u “Zelenoj šumi“, suradnju nastavljaju i u Malagi. Uvjereni smo da će se Marko odlično snaći i u Unicaji, te i tamo, kao i u Kaunasu postati miljenik navijača.

Marko je odigrao 21 utakmicu u Euroligi ove sezone za Žalgiris, od toga 13 u startnoj petorci, a za to je vrijeme prosječno igrao 24 minute. Postizao je 13,4 poena po susretu uz odličan postotak šuta za dva (55,9 posto) i tri (43,9 posto), a slobodna je bacanja gađao s 85,5 posto uspješnosti. Bilježio je i 2,2 asistencije te 1,4 skoka po utakmici.