Lutz: Igrat će se do zadnje lopte

Array

Na Višnjiku u subotu od 20 sati na rasporedu je druga finalna utakmica prvenstva Hrvatske. Cibona je slavila u prvom ogledu te pritisak prebacila na stranu Zadra.

Trener Cibone Danijel Lutz najavio je utakmicu:

“Druga utakmica u svakom slučaju vjerujem da će biti drugačija od ove koju smo igrali na otvaranju serije. Svi znamo koliko je teška zadarska atmofsera i koliko Zadar bolje igra kod kuće.”

“Mi imamo svoje argumente koje smo zaradili u prvoj utakmici da napadamo drugu pobjedu. Ponovno ćemo morati biti koncentrirani te im kontrolirati vanjski šut jer znamo da mogu biti jako opasni ako uđu u seriju. Njihov napadački skok u Zadru imat će još veću težinu jer to diže publiku na noge i daje samopouzdanje igračima. Tako da ćemo morati tu kvalitetno i dobro reagirati.”

“Ukoliko želiš dobiti utakmicu u gostima moraš kontrolirati skok, imati ekstremno malo izgubljenih lopti te je na pravi način zaključiti. Gotovo sam siguran da će se igrati do zadnje lopte i budemo li požrtvovni  i budemo li pomagali jedan drugome, onda ćemo imati šansu za pobjedu.”

Podsjetimo, finalna serija igra se na tri pobjede, a 3.utakmica po rasporedu je u Zagrebu.

Related Articles