Četvrtak, 29 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Cedevita i Alkar u Vukovaru za promociju košarke

  U sklopu 12. kola Lige za prvaka Cedevita ugošćuje sinjski Alkar u dvoboju koji je važan za obje momčadi.

  - Advertisement -

  Dvoboj se neće odigrati u Zagrebu u Domu sportova, već u – Vukovaru. Susret će se odigrati sa početkom u 19 sati. Na ovaj hvalevrijedan potez čelnici Cedevite odlučili su se u svrhu popularizacije košarkaškog športa u manjim sredinama.

  Ulaz će biti besplatan, a utakmica će se odvijati kao da se igra u Zagrebu. Nastupit će Cedevitine cheerleadersice na pauzama, a biti će i nagradnih igara.

  Prema riječima direktora Cedevite Krešimira Novosela, „prvo velika zahvala Sinjanima što su pristali, bez razmišljanja, da se utakmica odigra u Vukovaru“, te nastavlja „znamo što je Vukovar propatio u prošlosti, te se želimo prvo pokloniti svim žrtvama Domovinskog rata, a nakon toga popričati sa čelnim ljudima u Županiji, te vidjeti kako možemo pomoći u košarkaškom planu, i sve to zaokružiti sve večernjom utakmicom“.

  Potaknuti pozitivnim iskustvima organizacijom domaćih utakmica u drugim sredinama (Sisak i Otočac), „pala“ je i ova odluka, prije svega i dobrom suradnjom sa čelnim ljudima – domaćinima, košarkaškim klubom Borovo, koji je protekle subote završio svoje kvalifikacije u popuni A-1 lige.

  Novosel nastavlja kako će se „utakmica odvijati kao da se igra u Zagrebu, nastup plesačica, nagradne igre, a biti će podijeljene i prigodne majice, te se nadam kako će se najava pune dvorane i ostvariti, te kako će gledatelji moći uživati u dva sata košarkaškog spektakla“.

  Ovaj dvoboj je od izuzetne važnosti objema ekipama, Cedevita se bori za broj 1 uoči doigravanja (kojeg su preuzeli pobjedom na gostovanju kod Cibone), dok je Sinjanima pobjeda potrebna za osvajanjem četvrtog mjesta, gdje se bore sa šibenskim Jolly JBS, koji imaju isti omjer 4-7, a Zagreb, Kvarner 2010 i GKK Šibenik su na 3-8.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE