Utorak, 27 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  I Zapad je dobio svoje finaliste

  Odlični vremenski uvjeti i veliki broj prijavljenih ekipa bili su pravi recept za uzbudljiv košarkaški dan, prepun napetih i atraktivnih utakmica. Na igralištu OŠ Špansko Orance svoj prolaz u veliko finale tražilo je više od 50 ekipa raspoređenih u 3 kategorije.

  - Advertisement -

  U najmlađoj kategoriji, U14, najbolji su bili dečki iz ekipe CRO-RIS, a ekipe Kraljice noći i SKC izborile finale u kategoriji U18. Osim izborenog juniorskog finala, dečki iz ekipe Kraljice noći pokazali su seniorske aspiracije te su se okušali u haklu sa puno starijim igračima. Skupinu su završili kao prva ekipa, pobjedivši puno iskusnije igrače sa odličnim rezultatima, no nažalost u osmini finala na put im je stala ekipa KK Zapad te ih tijesnim rezultatom zaustavila na putu prema četvrtfinalu.

  U seniorskoj se kategoriji vodila čvrsta – i ponekad krvava – borba za prolazak na Trg. Najuspješnije i najbrže u svojem naumu bile su ekipe Kraljevec i Stenjevec, dok je ekipa Cedevita Statist prolaz osigurala u najbitnijoj utakmici večeri, onoj za treće mjesto, zadnje koje vodi na Trg.

  Ovaj vikend na rasporedu je Veliko finale na Trgu bana Josipa Jelačića (nedjelja, 18.05) gdje će, pred mnogobrojnom publikom, svoje snage odmjeriti najbolje ekipe istoka i zapada, u 4 kategorije: U14 (cure), U14 (dečki), U18 i seniori te prošlogodišnji finalisti Garden Mall i Sonax.
  Dođite podržati svoje favorite i uživati u bogatom sportsko-zabavnom programu na najatraktivnijoj lokaciji u gradu.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE