Cedevita nastavlja s pojačanjima, došao Luka Babić

Array

Košarkaški klub Cedevita nastavlja s pojačanjima za sljedeću sezonu. Najnovije je hrvatski reprezentativac Luka Babić, koji je prethodne tri sezone proveo u dresu Splita.

Cedevita ima dugoročne planove s Babićem te je potpisan ugovor na četiri godine. Trenutno se Luka nalazi na pripremama reprezentacije koja uskoro započinje kvalifikacijske dvoboje za plasman na Europsko prvenstvo koje se sljedeće godine održava u Sloveniji.

Babić je prilikom potpisivanja ugovora i dao izjavu za službenu internetsku stranicu kluba: “Velika je to prekretnica u mojoj karijeri. Stižem u klub iz Eurolige, prvi ću puta nastupati i u ABA ligi. Split će mi svakako nedostajati ali takav je život sportaša, profesionalca a ja to želim biti.”

Prije Babića čelnici Cedevite uspjeli su dogovoriti dolaske Lukše Andrića, Marka Tomasa, Predraga Šuputa, Gorana Sutona i Braceya Wrighta, a možemo očekivati i dolazak još jednog ili dvojice pojačanja iz Sjedinjenih Američkih Država.

Možemo spomenuti i da se Cedevita pojačala i u stručnom kadru, doveden je Mladen Starčević, koji će imati ulogu pomoćnog trenera.

Related Articles