Cedevita pomaže djeci slabijeg imovnog stanja

Array

Košarkaški klub Cedevita je u Domu košarke na Zagrebačkom velesajmu finalizirao akciju pomoći Udruzi Mali zmaj, koja skrbi o djeci slabijeg imovinskog stanja. Predsjednica Udruge Martina Leopold i dopredsjednik Tomislav Palfi primili su pomoć u sportskoj opremi od prvotimca Cedevite Marina Baždarića i Vlade Ilievskog.

Udruga Mali zmaj skrbi o stotinjak obitelji i ukupno više od 400 djece slabijeg imovinskog stanja, a sportsku opremu dobila su sva djeca zainteresirana za bavljenje sportom pa je podijeljeno dvadesetak kompleta za košarku.

“KK Cedevita ne ganja samo sportske rezultate, nego želi biti i aktualni sudionik društvenog života, realnosti i svih procesa koji se zbivaju,” rekao je direktor marketinga Ozren Kanceljak koji je i inicijator akcije.

Kapetan Cedevite Marino Baždarić rado je predao poklone u ime kluba: “Mislim da je Cedevita svih ovih godina dokazala da osim vrhunskih igrača i rezultata ima i humanu stranu. Stvarno smo mi kao igrači i kao klub presretni da možemo pomagati u ovom primjeru djeci koja su slabijeg imovinskog stanja. U ovom slučaju to je Udruga koja se zove Mali zmaj. Sretan sam što mogu pomoći i siguran sam da će naš klub i u budućnosti pomagati.”

Playmaker Vlado Ilievski također je dao podršku akciji: “Sigurno da mi je drago da sam u klubu koji ovako kontinuirano pomaže Udrugama. To su sigurno male stvari koje, naravno, puno znače i ja se nadam da će se ovi klinci koji će to dobiti razvijati ne samo u dobre sportaše nego i u dobre ljude.”

Nešto više od Udruzi kazao je njezin dopredsjednik Tomislav Palfi: “Mi imamo službenu web stranicu www.malizmaj.hr i tamo se nalaze sve informacije o tome kako Udruga radi i što radi. Dodatne informacije vezano uz rad Udruge mogu se dobiti na mail info@malizmaj.hr, a postoji i jedan poseban mail za volontere volonteri@malizmaj.hr, koji je tu zato da bi ljudi što više i češće sudjelovali u ovakvim akcijama.”

Related Articles