Utorak, 22 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Cedevita stiže pod Toranj

  U utorak s početkom u 20.30h Cibona će pod Tornjem dočekati Cedevita Olimpiju u zaostalom susretu 23. kola ABA lige. Utakmica je iznimno važna za obje momčadi jer pobjeda Vukovima ‘život znači’, dok je ona nužna i Cedevita Olimpiji zbog osiguravanja ulaska u TOP 4 na kraju regularnog dijela sezone.

  “Ekipa Cedevite je zaista kvalitetna, sastavljena od puno dobrih stranih i domaćih igrača i imaju dobrog trenera. Trenutno su u ritmu igranja na svaka dva-tri dana. Imaju iza sebe dva poraza od Crvene zvezde i u situaciji su da su im preostale utakmice biti ili ne biti, moraju da pobijede. Ono što je važno to je da odigramo utakmicu kako mi možemo, da pokažemo kvalitetu i suprostavimo se s dobrom energijom i pristupom. Ukoliko budemo na visini ispunjavanja tih zadataka možemo doći u situaciju da jedan lopta odlučuje i nadam se da ćemo ovaj put imati sreće.”rekao je Vladimir Jovanović.

  Toni Nakić smatra kako Vukovi moraju zaustaviti tranziciju Ljubljančana.

  “Sutra nas očekuje zasigurno jedna teška utakmica jer ekipa Cedevite Olimpije puca na sami vrh i ova pobjeda im treba kako bi izborili Playoff. Isto tako i nama je bitna u borbi za ostanak te ćemo probati iznenaditi ekipu koja je favorit. Trebamo zaustaviti njihovu brzu tranziciju i što bolje im fizički parirati da dođemo u šansu za pobjedu.”

  Prijenos dvoboja možete pratiti na Arena sport 1.

   

  zadnje objave