Cedeviti i drugi poraz od Albe

Array

U dvije pripremne utakmice protiv berlinske Albe u Domu košarke Cedevita na Zagrebačkom velesajmu, Cedevita je doživjela dva poraza. Za razliku od prve utakmice gdje je egal bio gotovo do kraja, u drugoj su Nijemci lakše od očekivanog slavili.


Cedevita – Alba 58:68 (17:15; 30:29; 43:55)

Cedevita: Mustapić 4, Lebo, Ramljak 10, Nurkić 12, Babić, Bundović -, Smith 7, Bilan 12, Baltić 10, Baždarić 3, Jelenek .
Alba: Logan 13, Schultze 2, Akpinar, Fulle, Vargas 10, Redding 2, Timor 4, Wohlfahrt-B. 5, Herwig, Jagla 12, Hammonds 7, Radošević 13.


I danas je Cedevita nastupila u okrnjenom sastavu, bez ozlijeđenih Sutona, Mazalina i Tomasa te reprezentativca Ante Delaša. Kao takva dobro je parirala Albi u prvom poluvremenu. Posebno je dobar bio Ivo Baltić koji je u tom period ubacio 10 poena.

Sredinom treće četvrtine gostujući sastav se odvojio, ali je svejedno trenerski dvojac MršićVulić priliku dao i mladima Mustapiću, Jeleneku, Lebi i Nurkiću. Pred sam kraj susreta prednost Nijemaca je iznosila velikih 20 razlike, ali je završilo s prihvatljivih deset.

Related Articles