Cedeviti lagana pobjeda nad Jollyjem

Array

Pred 600 gledatelja u utakmici odigranoj u Otočcu, košarkaši Cedevite očekivano su pobjedili Jolly rezultatom 86:54 i zadržali prvo mjesto na tablici.

[rezultat id=435]

Šibenčani otvaraju utakmicu s dvije trice što im donosi jedino vodstvo na utakmici. Cedeviti nije išao šut iz igre, ali to su nadoknadili serijom pogođenih slobodnih bacanja i na odmor odlaze s minimalnom prednosti od dva poena.

Cedevita bolje otvara nastavak utakmice i serijom 13-1 prelomljuje utakmicu. Gosti se tek pred kraj četvrtine uspijevaju prbuditi, ali razlika je i dalje prevelika. Na veliki odmor se odlazi rezultatom 42:27.

U nastavku utakmice Cedevita je preuzela potpunu kontrolu i nije dala Jollyju da se imalo približi. Do kraja treće četvrtine otišli su na 25 poena prednosti, a do kraja utakmice nisu se opuštali i odnijeli pobjedu s 32 ubačaja više nego Jolly.

Miro Bilan sa 16 poena i 8 skokova te Ivan Buva s 15 poena predvodili su pobjedničku ekipu. U gostujućim redovima najbolji je bio Mate Mrva s 12 poena i 9 skokova. Ronald Ross prirodao je 10 ubačaja, ali uz skroman šut iz igre 3/11.

Related Articles