Cedevitu na domaćem parketu svladala Igokea

Array

Košarkaški klub Cedevita jučer je odigrao u Domu sportova prijateljsku utakmicu protiv Igokee iz Aleksandrovca, a gosti su bili uspješniji rezultatom 72:67.

Cedevita je u utakmicu ušla s velikim problemima jer zbog ozljeda nisu igrali Goran Suton, Bracey Wright i Marino Baždarić, uz Marka Tomasa koji još nekoliko mjeseci neće na parket. Utakmica je većim svojim dijelom bila neizvjesna i riješena je tek u zadnjim minutama.

Prvu četvrtinu gosti su dobili sa 6 poena prednosti, ali taj zaostatak su košarkaši Cedevite dostigli do poluvremena i na veliki odmor se otišlo izjednačenim rezultatom. U završnici treće četvrtine Igokea podiže ritam i ulazi u posljednju četvrtinu s pet poena prednosti. Odmah je Cedevita napravila preokret i došla do prednosti od 6 poena, ali jednako brzo su prednost izgubili i na kraju su gosti slavili rezultatom 72:67.

Najraspoloženiji igrač na parketu bio je Lukša Andrić koji je ubacio 25 poena, dok su svi ostali igrači Cedevite ostali bez dvoznamenkastog broja poena. Američka pojačanja nisu se predstavila u najboljem svijetlu, Gelabale je ubacio 6 poena, Green 5, dok je Stinson ostao bez postignutog poena. Najbolji kod ekipe iz Aleksandrovca bio je Corsley Edwards, bivši igrač Cedevite, koji je ubacio 12 poena.

Cedevita – Igokea 67:72 (9:15, 29:29, 49:54)

Cedevita: Car 2, Green 5, Rogić -, Gelabale 6, Šuput 8, Babić 9, Stinson 0, Vragović -, Andrić 25, Lebo 4, Buva 0, Bilan 8

Igokea: Adamović 7, Jorović 11, Komatina 8, Gajović 11, Radukić 0, Šulović 5, Bocka 2, Brkić 0, Hammonds 12, Joksimović 4, Edwards 12

Related Articles