Široki predstavio Morovića, Šutala i Rikića

Array

U prostorijama košarkaškog kluba s Pecare jučer je održana press konferencija na kojoj su predstavljeni novi igrači. To su razigravač Vedran Morović, koji je prošlu sezonu igrao za ukrajinsku Politehniku i Zagreb, bek-šuter Marko Šutalo iz Hemofarma i centar Robert Rikić iz Zagreba.

Morović je istakao zadovoljstvo s dosadašnjim dijelom priprema. Posebno je naglasio: “Odigrali smo par utakmica i imali dobrih stvari ali sigurno ćemo još napredovati. Ima par novih igrača ali uz pravi pristup i zalaganje bit će to sve u redu.”

Šutalo nije krio zadovoljstvo dolaskom u vrlo dobro organizirani klub kao što je Široki. “Zahvaljujem suigračima što su me primili kao da sam tu godinama. Dat ću sve od sebe da ispunim očekivanja uprave, trenera i suigrača i da napravimo što bolji rezultat.”

Na kraju se mladi centar iz Mostara, Robert Rikić, zahvalio upravi i trenerima na povjerenju i dodao je da će opravdati ukazano povjerenje. Pod košem će imati zapaženu minutažu jer će dobar dio utakmice mijenjati Darka Planinića, hrvatskog reprezentativca koji se prije tjedan dana vratio na pripreme kluba.

Također, najavljen je i 14. tradicionalni košarkaški turnir “Široki 2012” koji se igra u petak i subotu, a na kojem će nastupiti osim domaćina Širokog WWina, i hrvatski klubovi Split, Jolly JBS i Zagreb CO. Prvu utakmicu na turniru večeras u 18 sati otvaraju Zagreb i Split uz izravan video prijenos na portalu Hercegovina Live.

Related Articles