#234

Cibona i Cedevita aktivni izvan parketa

Dvije momčadi iz našeg glavnog grada bile su aktivne u radnom tjednu iza nas. Cibona se pokušava ponovo povezati s navijačima dok momci iz Cedevite sudjeluju u humanitarnom radu.

U zagrebačkoj Ciboni neke stvari idu na bolje. Novo vodstvo kluba barem se trudi u popravljanju grešaka iz prošlosti. Akcija koje ide tome u prilog odigrala su u jednom zagrebačkom klubu. Vukovi su se u četvrtak navečer okupili i organizirali druženje s navijačima.

Prisustvovali su mnogi djelatnici kluba, ali i bivše legende. Tako su se mogla vidjeti lica Slavena Rimca, Mirka Novosela, Jurice Golemca, Svena Ušića, Davora Marcelića, Josipa Sesara i drugih. Navijačima su se priključili i legendarni Smogovci na čelu s redateljem te serije.

Cibona sljedeću utakmicu igra u nedjelju protiv Igokee s početkom u 18.15 u dvorani Dražena Petrovića.

Momčad „s drugog kraja grada“ Cedevita bila je u nešto drugačijoj akciji. Onoj humanitarnog karaktera, Nolan Smith i Ivo Baltić posjetili su sigurnu kuću. Njezine rezidente sigurno su razveselili brojnim poklonima i samom posjetom. Djeca, sigurne kuće, su zauzvrat igračima pripremila igrokaz.

Uvijek se piše i govori o lošim stvarima u našem sportu i onome što ga okružuje dok akcije poput ovih gdje klubovi ulože napor i trud u pozitivne stvari izostanu. Treba govoriti i o njima te poticati zdravu atmosferu.