Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Cibona poslala mladog centra na posudbu

  Mladi 215 centimentara visoki centar Danko Branković poslan je na posudbu u Dubravu Furnir.

  - Advertisement -

  Danko je ponikao u Ciboninoj školi košarke u kojoj je prošao sve selekcije, a iz kluba svakako na njega računaju u budućnosti.

  Za početak, Danko će biti registriran za Dubravu u HT Premijer ligi, a Cibona će ga registrirati u ABA ligi.

  Ivan Velić, trener Cibone:

  Svi smo zajedno u klubu donijeli odluku koja je najbolja za njega u ovom trenutku. Razlog je taj da Danko stekne iskustvo uz punu minutažu. Bilo je teško očekivati da pored ova 3 iskusnija centra ima dovoljno minuta, pa smo se iz tog razloga odlučili za Dubravu. Mislim da će tamo dobiti maksimalnu minutažu i da će njegov napredak biti kao što je bio zadnjih pola godine. S njim smo izuzetno zadovoljni, tako da očekujem njegov povratak vrlo brzo. Tih prvih 11 kola je u Dubravi, a nadam se da će svojim igrama zavrijediti povratak u matični klub. To je bila jako teška odluka jer nas je on svojim zalaganjem i napretkom zadnjih pola godine sve skupa oduševio, ali opet mislim kako je najbolja za njega.

  Marin Rozić, sportski direktor:

  Odlučili smo da Branković ode na posudbu u Dubravu iz nekoliko razloga. Pokazao je veliki napredak u odnosu na prošlo ljeto i trener Velić je s njim bio izuzetno zadovoljan, međutim, odlučili smo da ovaj prvi dio sezone, tih 11 utakmica, ode u Dubravu čisto da mu to bude jedan prijelaz iz te Prve lige koju je prošle godine igrao, u Premijer ligu, a za kasnije ćemo vidjeti. Puna minutaža i uloga koju će imati u toj ekipi će mu pomoći i svi ćemo od toga imati koristi. Opcija da ga povučemo nazad nakon 11 kola je vrlo realna. On je definitivno igrač na kojeg računamo u budućnosti.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE