Cibona se lagano obračunala s Hermesom

Cibona je u 24 sata odigrala dvije utakmice. Nakon poraza od Igokee, Vukovi su nadigrali Hermes Analiticu u 29.kolu HT Premijer lige rezultatom 111:76.

Cibosi su na startu preko Roka Prkačina i Matea Drežnjaka poveli s 13:0 te u prvim minutama riješili sve dvojbe. Kro drugu četvrtinu Vukovi igraju na pogon veterana Novačića. Razigrani Novačić režira seriju poena, odnosno 13:0 za +25 (46:21). Do odmora se prednost Cibone udvostručila (65:32), a jedina svjetla točka Analitičara je bio Kristijan Šutalo koji je zabio polovicu koševa Analitičara, njih 16.

Analitičari su pokazali Zube tijekom treće dionice smanjivši na pristojnijih 25 poena razlike. Vladimir Jovanović razbudio je svoju momčad minutom odmora pa do kraja više nije dolazilo do opuštanja. Cibosi brzo bježe na plus 30 i tu je svim dvojbama došao kraj.

Roko Prkačin odradio je odličnu utakmicu s 29 poena, 15 skokova i čak devet asistencija. Mateo Drežnjak je postigao 19, a minute je dobro koristio mladi Branković koji je ubacio 17 poena. Ivan Novačić je susret završio na 14 poena. Šutalo je predvodio Hermes s 22 poena i 10 skokova. Svoboda je ubacio 21, a dvocifren je bio i Mileković s 14 poena.

Related Articles