Maccabi na ljeto dovodi novog centra; Doznajemo što to znači za Antu Žižića

Maccabi Tel Aviv i ovog ljeta planira svojevrsni rebuilding rostera. Razočaravajuća sezona za direktora Nikolu Vujčića vjerojatno znači i novi pokušaj slaganja igračke križaljke. Od naših izvora iz izraelske košarke doznajemo da Ponos Izraela na ljeto planira dovesti novog centra.

Stoga se postavlja pitanje što bi to moglo značiti za Antu Žižića ? Kako doznajemo, sa Žižom su zadovoljni te bi trebao ostati pošto ima dugoročniji ugovor. Međutim, Josh Nebo je mladi 23-godišnjak koji trenutno nastupa za momčad Hapoel Eliat.

Amerikanac nakon Amerikanca

Amerikanac je privukao interes Maccabija nakon sjajnih partija u svojoj debitantskoj sezoni profesionalne košarke. Inače je ovaj mladi košarkaš stigao prošlog ljeta iz redova sveučilišta Texas gdje je zaključio koledž karijeru. No, Ante Žižić bi trebao ostati u funkciji glavnog centra, dok Othellu Hunteru istječe ugovor te se očekuje da će napustiti klub.

Bender bi trebao otići, ali dobre partije bi mogle Izraelce natjerati da se predomisle

O Draganu Benderu su proteklog tjedna kružile informacije da će vjerojatno napustiti momčad, no Čapljinac proteklih dana bilježi sjajne partije pa je moguća i promjena mišljenja na kraju sezone.

Freelance Hrvatska

Related Articles