Cibona slomila Kvarner u drugom poluvremenu

Array

U susretu 8.kola A1 Lige za prvaka, Cibona je bez većih poteškoća svladala Kvarner. Iako su nastupili bez Andrije Žižića, Davora Kusa i D.J. Strawberryja, domaći su ozbiljno shvatili goste i nisu dopustili još jedno iznenađenje u ovogodišnjoj Ligi za prvaka.

[rezultat id=412]

Kvarner je prvi poveo preko Ivice Radića. Upravo je taj igrač najzaslužniji za solidno otvaranje utakmice gostiju. Nakon isteka 10 minuta, Cibona vodi 18:16. U drugoj četvrtini Kvarner je odličnom igrom pokazao da nije zalutao u elitno društvo. Košem Bojana Kriveca u 18.minuti gosti vode 34:40. Cibona je do kraja poluvremena uspjela izjednačiti. Na veliki odmor odlazi se rezultatom 40:40.

Vukovi su mnogo angažiranije ušli u drugi dio. Već sa samom početku se odvajaju. U 10 minuta postižu čak 37 poena te vode 77:53. Utakmicu je trebalo samo rutinski privesti kraju.U 34.minuti priliku na terenu su dobili Marko Arapović i Lovro Mazalin, a potonji se i upisao u strijelce. Utakmica je završena rezultatom 92:65.

21 poen upisao je Marin Rozić, a Jerel Blassingame je upisao 16 koševa i 8 asistencija. Kod Kvarnera po 15 poena ubacili su Ivica Radić i Dino Cinac.

 

Related Articles