Ciboni novi sponzor, Veljku Mršiću podrška uprave

Array

Uprava Cibone, nakon što je duže vrijeme tražila sponzora za klub koji je u teškoj financijskoj situaciji, objavila je danas ime banke koja će u nastavku sezone biti glavni sponzor zagrebačkog kluba. Potpisan je ugovor s “Kent bank”, kojim ova turska banka postaje glavni sponzor Cibone u ovoj sezoni.

“Kent bank” je na hrvatsko bankarsko tržište ušla 2011. godine. Predsjednik uprave “Kent bank” Mehmet Murat Sabaz na predstavljanju suradnje je rekao: “Još kao mladić igrao sam košarku i obožavao je. U to je vrijeme u Turskoj veoma popularan bio Dražen Petrović. Znali smo da je igrao za Cibonu, a s obzirom na veliki broj trofeja koje je ova momčad osvojila, imali smo veliku želju biti sponzorom ovog kluba.”

Ulazak u klub ove turske banke sigurno je dobra vijest za sve one koji simpatiziraju Cibonu. Sponzorstvo jedne inozemne renomirane financijske institucije pokazatelj je kako se u Ciboni dosta radi na poboljšanju financijske situacije te vraćanju imidža kluba koji je nekada imao.

Na predstavljanju novog sponzora prisustvovao je i predsjednik Cibone Ivica Lovrić, koji je izrazio veliko zadovoljstvo zbog ulaska novog sponzora u Cibonu. Također je napomenuo kako se klub odlučio na stvaranje mladih igrača ali i trenera te dao podršku treneru Veljku Mršiću za kojeg se nada da će iskoristiti priliku koju mu je uprava dala. Pozvao je i navijače da podrže odluku uprave te daju podršku treneru i igračima.

Related Articles