Petak, 18 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Danas posljednje utakmice Premijer lige u 2020. godini

  Danas su na rasporedu posljednje četiri utakmice HT Premijer lige u 2020. godini. Godina vrijedna zaborava, ali danas je preostalo još odraditi COVID zaostatke pa su tako četiri utakmice na rasporedu. Cibona gostuje protiv Škrljeva, Furnir kod Puntamike. Gorica dočekuje Šibenku, dok će Alkari probati ugroziti Splićane.

  U Dubravi nisu ni odradili posljednji trening uoči odlaska u Zadar gdje ih očekuje Sonik Puntamika ”Ekipa koja je odlično utrenirana i koja je posebno na domaćem parketu favorit. Sada im je stigao i Ante Gospić. Mi nemamo veliki pritisak jer znamo da nam u siječnju dolaze utakmice u kojima kreiramo svoj poredak. Idemo dolje dati maksimum u ovom trenutku i pokušati izvući što bolji rezultat. Naravno da bi nam pobjeda na kraju godine jako puno značila u psihološkom smislu”…kaže kapetan Furnira Petar Perić  u najavi susreta.

  Iako se vraća Drežnjak, Cibosi praktički desetkovani igraju protiv Škrljeva što je također svojevrsna šansa za ekipu Damira Rajkovića. Gorica je favorit protiv Šibenke koja je ionako umorna od jučerašnjeg poraza protiv Zaboka u Kupu.

  Ne može kolo proći ni bez derbija Dalmacije, a ovog puta će snage odmjeriti Split i Alkar. Žuti su izraziti favoriti u ovom susretu te bi sve drugo osim pobjede bilo veliko iznenađenje. Tri su susreta na rasporedu danas od 18 sati, dok jedino Gorica i Šibenka započinju svoj dvoboj u 19 sati.

  zadnje objave