Utorak, 17 svibnja, 2022
More

  POPULARNE OBJAVE

  Danas u Opatiji počinje Liburnia kup

  Danas u Opatiji započinje Liburnia kup, košarkaški turnir koji će okupiti četiri svima dobro znane ekipe.

  - Advertisement -

  Prvog dana turnira na rasporedu su polufinalni dvoboji – od 17 sati na parketu dvorane Marina Cvetkovića svoje mjesto u finalu tražiti će Cedevita Olimpija i Pesaro, a u 20 sati nas očekuje dvoboj Cibone i Partizana.

  “Dovesti takve četiri ekipe u jedan kraj u kojemu je, nažalost, košarka poprilično pala na niske grane, bilo je izuzetno teško. Trenutačna vrijednost Partizana je 12-15 milijuna eura, igrači i treneri imaju milijunske ugovore, dakle to su iznosi koji daleko nadilaze hrvatske okvire. Tu je i Cibona, koja je, nažalost malo pala, ali je po imenu i trofejima jedan od najboljih europskih klubova, zatim Olimpija, koja je uložila velik novac ove sezone s ciljem da napadne naslov ABA lige. Osim njih doći će i Carpegna Prosciutto. Za one koji ne znaju, to je jedan od najpoznatijih talijanskih klubova, koji je 30 godina igrao pod imenom Scavolini, a koji sada dolazi s hrvatskim trenerom Acom Petrovićem. Oni su isto uložili ogroman novac i žele se kroz talijansko prvenstvo plasirati u Euroligu”, izjavio je Robert Jurković, jedan od organizatora turnira, za Novi list.

  U četvrtak je na rasporedu slobodan dan koji će se iskoristiti za seminar od 45 minuta kojeg će voditi četiri trenera – Aleksandar Petrović, Željko Obradović, Jurica Golemac i Vladimir Jovanović.

  Sve utakmice mogu se pratiti u izravnom prijenosu na SportKlubu.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE