Današnje glasine: Klubovi regije odlučili ući u dvorišta jedni drugima

Od današnjih glasina osvrnut ćemo se na one iz regije. Izgleda kako su klubovi ABA lige odlučili ući u dvorište jedni drugima. Ranije se o ovim interesima pisalo u srpskim medijima, a od vikenda šuškanja su ponovno aktualna.

Podgorička Budućnost htjela bi u svoje redove vratiti Nemanju Gordića, koji im je ostao u dobrom sjećanju kada su 2018. zajedno osvojili regionalni naslov. Nakon tri uspješne sezone u Budućnosti, on je proteklog ljeta odlučio obući crno-bijeli dres. Čelnici podgoričke momčadi sada problem na poziciji razigravača ponovno žele otkloniti povratkom ovog 31-godišnjeg igrača, a u slučaju da se to dogodi, Gordić će po treći put u karijeri nositi dres Budućnosti.

Iz Beograda gledaju prema Ljubljani. Partizan u svojim redovima želi ovogodišnjeg člana Cedevita Olimpije, Codija Millera-McIntyrea. Iza njega je vrlo dobra godina u Zmajčekima, u ABA ligi je bio na prosjeku od 14 poena i 5 asistencija. Ambicija beogradskog kluba su trenutno puno veće od onog ljubljanskog, a to bi moglo privući Amerikanca.

Related Articles