Danijel Jusup: “Ovo je još jedan dokaz kako nema generalne strategije!”

Hrvatska košarkaška reprezentacija doživjela je poraz u polufinalu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre od Njemačke. Iako je na trenutke igra izgledala puno bolje nego u utakmicama grupne faze, to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Njemačke. Na kraju ostaje dojam razočarenja, reprezentacija je još jednom podbacila i nećemo je gledati na Olimpijskim igrama.

Naši prijatelji Slaven i Vid Bonačić pronašli su zanimljivog sugovornika, Danijela Jusupa koji nije bio zadovoljan cijeloukupnim turnirom: – “Mišljenja sam da je bilo puno bolje uložiti ovaj novac koji je bio utrošen na organizaciju turnira u edukaciju mladih trenera, mladih igrača te da se poboljša igračka baza u Hrvatskoj. Ne bih htio komentirati i pojedinačno izdvajati nekog od igrača, to je stvar do stručnog stožera i saveza sad. Ja gledam samo generalno na ovaj turnir koji je još jedan dokaz da nema neke generalne strategije.” – zaključio je Jusup.

Dodajmo kako će Njemačka u finalu igrati protiv Brazila Aleksandra Petrovića, a pobjednik će osigurati nastup na Olimpijskim igrama.

Related Articles