Veljko Mršić mogao bi ostati bez obje klupe!

Nakon poraza naše reprezentacije u polufinalnom susretu kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre javnost se “okomila” prije svega na izbornika Veljka Mršića te ga označila kao glavnog krivca za neuspjeh.

I istina, naša reprezentacija je turnir poražavajuće loše odradila unatoč visokim očekivanjima. Tijekom cijelog turnira igra se svodila na individualnu kvalitetu Maria Hezonje i Bojana Bogdanovića, priznao je to i Mršić, ali se i vadio na kratak vremenski period za uigravanje. Na press konferenciji nakon utakmice javnost je očekivala kako će ponuditi ostavku na mjesto izbornika, no po tom pitanbju bio je vrlo kratak: – “Status mi je isti kao što je i bio prije turnira!” – čvrsto, samouvjereno i jasno izjavio je Mršić.

Ipak, Stojko Vranković i Dino Rađa čelni su ljudi košarkaškog saveza te to pitanje ostaje u njihovim rukama na riješavanje.

Mršić nije produžio niti ugovor sa Zadrom za novu sezonu, a nakon duple krune teško da može bolje. Završetkom turnira u Splitu, još slabije kotira na tržištu te bi mogao tako ostati i bez klupe Zadra, ali i reprezentacije!

Related Articles