Dario Drežnjak: – ‘Šanse da ostanem u Zadru su velike!’

Dario Drežnjak uoči utakmice pretkvalifikacija naše reprezentacije protiv Republike Irske progovorio je i o mogućem ostanku u Zadru.

Hrvatska reprezentacija nalazi se na pripremama u Opatiji, a s njom je i Dario Drežnjak. On se u razgovoru s novinarkom Novog lista, Katarinom Blažević dotaknuo i situacije oko ostanka u Zadru.

Ondje je Danijel Jusup potpisao novi, dvogodišnji ugovor, a klubu su vjernost produžili i Karlo Žganec te Marko Ramljak. Sljedeći na redu mogao bi biti upravo Dario Drežnjak, iako je još na sredini prošle sezone zamalo otišao iz Zadra zbog neisplaćenih plaća pa na kraju raskinuo te potpisao novi ugovor.

‘Sezona je bila jako uspješna s obzirom na očekivanja. Zacrtan je bio ostanak u ABA ligi i pokušaj osvajanja titule prvaka Hrvatske, a na kraju smo osvojili titulu i izborili play-off u ABA ligi. Konflikt s navijačima zbog ugovora? Više je to bila njihova zamjerka za neke stvari što su se dogodile, ali ja prema njima nemam primjedbi.

 

Bili su sjajni cijele sezone i možda ostanem u Zadru te se nadam da ćemo ostati u istom ritmu kao i prošle godine. Trenutno razgovaram s trenerom Jusupom jer on ima želju da ostanem u ekipi. I moje su želje jednake, iako imam i ambicije igrati u inozemstvu pa ćemo još vidjeti. Ali sada su veće šanse da ostanem u Zadru’ – zaključuje Dario Drežnjak.

Related Articles