Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Dario Šarić: Igrali smo kao curice

  Dariju Šariću je bilo vidljivo teško nakon poraza. Emotivac kakav je teško se nosio s jučerašnjim porazom, a i sa svojom lošom igrom.

  - Advertisement -

  Ne uđemo čvrsto u utakmicu i danas nam se protivnik odlijepio jer je veća kvaliteta od ostalih protivnika s kojima smo igrali. Očekivao sam jednu našu dobru utakmicu, očekivao sam od nas jednu veliku pobjedu, istu kao što su oni nas na kraju pobijedili ovako lagano. Jednostavno dođe taj dan, ja nisam ništa pogodio do posljednje minute. Kažem, nismo se potukli, igrali smo kao curice. Od mene prvoga – rekao je Šarić. Ipak, smatra da im je dovoljno upozorenja i da moraju početi igrati kako znaju.

  Moramo puno bolje protiv Portorika. Izaći i shvatiti da smo imal tri upozorenja do sada i nadam se da će nam to ući u glavu. Nadam se da smo odrasli i pametni da shvatimo to, da ulazimo od prve minute, a ne da igramo od dvadeset pete.

  Portorikanci kažu da će danas odlučivati motivacija, Jasmin Repeša smatra da ne može biti nitko više motiviran od njih.

  To su Južnoamerikanci kojima je strašno bitan taj motiv, ali mi tu nemamo izbora. Znači, jedna utakmica i ako smo pravi mi moramo dobiti, ako nismo pravi idemo doma. Ja  mislim da je tim OK i da će dati sve od sebe da dobije utakmicu. Koliko će nam Portoriko dozvoliti? Sumnjam da oni mogu promijeniti drastično svoju igru. Mogu biti motivirani, ali ne priznam da netko može biti više motiviran od nas.

  Utakmica počinje U 18 sati. Samo pobjeda nas vodi u osminu finala, a ovisno o ostalim susretima možemo biti drugi, treći ili četvrti.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE