Derrick Rose uskoro u Zagrebu

Array

Svakim danom sve smo bliže i bliže dolasku jedne od najvećih zvijezda NBA lige Derricka Rosea. U utorak 9. sprnja Rose će posjetiti Muzejsko-memorijalni centar Dražena Petovića u Zagrebu, družiti se s fanovima te otvoriti košarkaški teren na Tuškancu kojeg za tu priliku obnavlja adidas Croatia.

U Muzejsko-memorijalnom centru Dražena Petrovića Rose će održati konferenciju za novinare i odati počast preminulom velikanu hrvatske i svjetske košarke, Draženu Petroviću, koji nas je napustio 9. srpnja 1993. godine. Rosea će kroz grad pratiti naš bivši NBA košarkaš Gordan Giriček i naša reprezentativka Antonija Mišura.

Glavni cilj adidasove turneje je promovirati košarku među mladima i približiti im košarkaške idole, stoga će Rose dio dana posvetiti obožavateljima, koji su upoznavanje s NBA zvijezdom mogli osvojiti putem aplikacije na facebook stranici adidas basketball ili u natjecanju u šutiranju slobodnih bacanja prošle subote, a posljednja prilika da osvojite pozivnicu biti će 6. srpnja.

Najkorisniji igrač NBA lige 2011. godine proći će kroz dva kontinenta, 14 država i 25 gradova. Sutra će započeti svoju turneju Europom počevši od Njemačke, nakon čega sljede Milano, Beograd, Zagreb, London, Pariz i Madrid. Rose će također promovirati i najnoviji “Chi-Town” model adidas DRose 3.5 tenisica.

“Putem uspješnog partnerstva s najpoznatijom košarkaškom ligom na svijetu ponosni smo što možemo pridonijeti rastu popularnosti košarke. adidas dovodi NBA superzvijezdu D Rosea u Hrvatsku kao simboličan poticaj novim generacijama i hrvatskoj košarci općenito” – izjavio je Saša Iviček, Sports marketing manager, adidas Croatia.

Rose će posjet Zagrebu okruniti događanjem na zagrebačkom Tuškancu gdje će postati “kum” legendarnom košarkaškom teneru kojeg obnavlja adidas. Tamo su nekada igrali velikani Lokomotive, a kasnije i Cibone. Rose će biti dio revijalne utakmice između kadetsko-juniorskih sastava hrvatske reprezentacije i KK Cibone te tako dati poticaj domaćim mladim nadama i razvoju hrvatske košarke.

Više od 50 godina adidas inovativnim proizvodima oprema košarkaške superzvijezde kao što su Rose i Dwight Howard, a od 2006. godine službeni je dobavljač dresova i odjeće za NBA i WNBA ligu. Adidas Croatia službeni je sponzor Hrvatskog košarkaškog saveza te košarkaških klubova KK Cibona i KK Cedevita.

Ako još niste ugrabili svoju pozivnicu za ovaj spektakularan događaj, svoju posljednju priliku imati će te u subotu, 6. lipnja. U adidas dućanima u Zagrebu (Ilica 28, Avenue Mall i Arena Centar), Zaprešiću (West Gate) i Zadru (City Galleria) moći ćete odmjeriti svoje sposobnosti u šutiranju slobodnih bacanja te tako ugrabiti jednu od pozivnica. Svi natjecatenji se prijavljuju na dan natjecanja najkasnije pola sata prije početka.

Drose kapa

Ako već niste, obavezno “lajkajte” FB stranice crosarka.com i NBACro.com jer ćete imati priliku osvojiti lijepe nagrade kao što je ova Drose šilterica koju daruje adidas.

Related Articles