Draper: Vrlo sam uzbuđen, volim nove izazove

Array

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dontaye Draper u ponedjeljak je službeno predstavljen kao novo pojačanje Real Madrida, a odmah potom je otkrio svoja razmišljanja vezana po priključenju “kraljevskom klubu”.

“Jako sam uzbuđen jer sam potpisao za zasigurno najveći klub u Europi. Zaista sam želio doći i sada moram prionuti poslu i treninzima. To će za mene biti izazov, ali volim izazove. Moram pažljivo slušati upute trenera i suigrača, znam da će biti dobrih i manje dobrih trenutaka, ali isto znam da mogu računati na potporu svih i uzbuđen sam zbog izazova”, objasnio je 28-godišnji playmaker po transferu iz Cedevite.

Posebno je Draper nahvalio Realovog trenera Pabla Lasa.

“Filozofija koju Laso ima je način na koji ja volim igrati košarku. Volim igrati košarku i naprijed i natrag, kao i ‘pick and roll’. Volim igrati i napad i obranu i smatram se kompletnim igračem. Želim učiniti najbolje za svoje suigrače. Koševi me ne opterećuju ako momčad igra dobro i zabija”, dodao je Draper, koji je u Madrid doveden kao treće razigravačka opcija iza španjolskih reprezentativaca Sergija Rodrigueza i Sergija Llulla.

Related Articles