Četvrtak, 5 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Dubrovnik s novim trenerom lovi A1 ligu

  Devet uzastopnih sezona, od 2004. do 2013., proveo je klub s krajnjeg juga Hrvatske u prvoligaškom društvu. Uslijedila je godina konsolidacije i preslagivanja, sezona s mladim snagama u A2 ligi Jug, a ovoga ljeta ostvareni su i uvjeti za ambicioznije planove u bliskoj budućnosti.

  - Advertisement -

  Naime, u klub su ušla nova imena, a čelni čovjek kluba postao je dogradonačelnik grada Dubrovnika Željko Raguž koji je pred novu Upravu i stručni kadar postavio jasan cilj:

  Cilj nam je u naredne dvije sezone povratak u A1 hrvatsku ligu, a možda to bude i ranije. Vjerujem kako će nam u tome pomoći i novi trener.

  A novi trener Gospara je rođeni Dubrovčanin Denis Bajramović koji je početkom tjedna već započeo s treninzima prve momčadi. 52-godišnji stručnjak tako se vratio u klub u kojem je s 27 godina započeo trenersku karijeru. Posljednji angažman imao je u reprezentaciji BIH kao pomoćnik bivšeg izbornika Aleksandra Petrovića, a u Hrvatskoj je najzapaženije rezultate postigao sa Zagrebom s kojim je osvojio kup Krešimira Ćosića 2010. godine.

  Sezona za A2 ligaše na jugu počinje 11. listopada, a Dubrovnik je u prvom kolu na Gospinom polju domaćin splitskom Adriaticu.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE