Đuro Đaković otišao u povijest!

Array

Nove vijesti stižu nam iz slavonskobrodskog A1 ligaša Đure Đakovića. Naime, na jučerašnjoj sjednici skupštine kluba, na koju novinari nisu bili pozvani, uoči početka nove sezone došlo je do određenih promjena.

Kako doznaje Crošarka, ime Đuro Đaković otišlo je u povijest, a klub se od sinoć zove KK Slavonski Brod. Unatoč tome, funkciju predsjednika kluba i dalje će obnašati predsjednik uprave Đuro Đaković Holdinga, Vladimir Kovačević, dok će sportski direktor i dalje biti Ivica Kardum. Jučerašnjim novostima pridodajmo i brojne izmjene u Nadzornom i Upravnom odboru kluba.

Novost je i prinova u igračkom kadru. Umjesto planiranog dovođenja igrača zaštićenog godišta izvana, u klub se vratio Brođanin Dominik Šamija, 1994. godište. Vijest je to, koju svakako treba pozdraviti, budući da će Šamija biti još jedan Brođanin više u rosteru, na kojeg će trener Neven Plantak moći računati.

Premijeru pod novim imenom košarkaši Slavonskog Broda imat će sutra, kada će u dvorani Vijuš u 17:30 sati u trećoj utakmici u sklopu priprema za novu sezonu ugostiti momčad Borca iz Banja Luke.

Related Articles