Prema pisanju europskih košarkaških portala, Shane Larkin je službeno dobio tursko državljanstvo. Ponajbolji razigravač Eurolige tako je dobio zeleno svjetlo za nastup u dresu Turske reprezentacije.  

Razgovor je središnja tema, kreativni koncept kojeg koristi nedavno otkriveni logo prvenstva. Europska košarka dio je globalne pozornice i spaja ljubitelje košarke diljem svijeta. Svaki šut, svaka blokada, svaki koš, asistencija, sve je dio uzbuđenja i očekivanja u direktnom prijenosu u cijelom svijetu. Logo svojim grafičkim dizajnom potencira vizualnu pojavnost prijenosa podataka – WiFi simbol je […]

EuroBasket 2021 ugostit će Njemačka, Češka, Gruzija i Italija, a EuroBasket za žene Francuska i Španjolska. Njemačka, Češka, Gruzija i Italija potvrđene su kao četiri zemlje suorganizatora FIBA EuroBasketa 2021 na službenoj ceremoniji u Münchenu. Nakon uspjeha EuroBasketa 2015 i 2017 koje su također organizirale po četiri zemlje, a mi se posebno sjećamo grupne faze EuroBasketa […]

Prije odlaska u Miami gdje ga čekaju pripreme za nadolazeću NBA sezonu, Goran Dragić je odradio intervju s poznatim slovenskim časopisom, Delom.  

Najbolji košarkaš Eurobasketa, Goran Dragić posebno emotivno primio je neočekivani dar od Biserke Petrović. Televizijska kuća Planet TV u ponediljak je pripremala reportažu u Draženovom muzeju, a tom prilikom zamolila je da se novom europskom prvaku pokloni Draženov dres New Jerseya, s brojem tri.

Dočekali smo i finale Eurobasketa 2017. Sinan Erdem Arena u Istanbulu dočekala je igrače u užarenoj atmosferi. Ovo je bila tek druga potpuno rasprodana  utakmica na prvenstvu. Ova utakmica pokazala je svu ljepotu košarke i na parketu, a i na tribinama. Ovo je bilo junačkih, ratničkih, ali i najboljih 40 minuta europske košarke.

Juan Carlos Navarro danas je odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Španjolske i za to si je poklonio novu medalju, onu brončanu. Već do poluvremena bilo je jasno da će Furija slaviti, samo je bilo pitanje s koliko razlike.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com