Eva Komplet se sutra priključuje ekipi Novog Zagreba

Array

Današnji dan su mnogi sportski kolektivi iskoristili za dodatan dan odmora prije nastavka naporne 2013. godine.

Eva Komplet, košarkašica Novog Zagreba će se također tek sutra priključiti hrvatskoj ženskoj euroligaškoj momčadi, no za Evu, kako je kazala u intervjuu za slovenski košarkaški portal Košarka.si, nema odmora.

Komplet u prvom dijelu natjecanja nije mogla konkurirati za sastav Vladimira Ivankovića zbog ozljede koljena, a kako sam kaže trenutno je na 70-80% pripremljenosti.

“U Zagreb odlazim sutra. U početku ću trenirati individualno s kondicijskim trenerom, a kada ću se priključiti ostatku ekipe ovisi o doktoru,” otkrila je simpatična Slovenka koja je dodala kako sredinom siječnja ima dodatni pregled te će tada više znati o nastavku ovogodišnje karijere.

Eva je proteklu sezonu provela u Gospiću koju je označila kao lijepo životno iskustvo koje joj je donijelo puno više od očekivanog. No, na kraju uspješne sezone nisu uspjeli pronaći zajednički jezik za produljenje ugovora.

“Nismo se uspjeli dogovoriti jer se nije točno znalo kako i što će biti s ekipom Gospića, a u tom razdoblju je došla ponuda Novog Zagreba koju sam s veseljem prihvatila.”

Za kraj dodajmo kako je pohvalila uvjete u Novom Zagrebu, te dodatno naglasila ciljeve kluba za ovu sezonu.

“Novi Zagreba ima odlične uvjete za treniranje, a ujedno su odlučili i nastupati u Euroligi. Uz sve to, blizu je Slovenije, pa odluka nije bila teška. Poznajem već nekoliko igračica, pa će moj kasniji dolazak u Zagreb biti mnogo lakši. Što se ambicija tiče, ciljamo na naslov državnog prvaka, kao i osvajanje kupa.”

Intervju Eve Komplet u cijelosti možete pročitati na slovenskom portalu Kosarka.si.

Related Articles