Florence odbio trenirati

Array

Nezadovoljan neisplatom plaća razigravač Zadra, James Florence odbio je jučer prisustvovati na jutarnjem, a zatim i večernjem treningu.

Florence je preko svog agenta još u Ljubljani nakon susreta s Union Olimpijom najavio kako se neće pojavljivati na treninzima dok se ne podmire sva dugovanja prema njemu s čime vodstvo Zadra nema nikakvih problema.

Ništa ne sporimo jer je takav dogovor bio kod potpisivanja ugovora. Nama je žao što je do toga došlo uvjereni, kako ćemo u skorom roku riješiti deblokadu našeg računa čime bi se stekli uvjeti za isplatu plaća svim igračima ne samo Florenceu“, izjavio je Boris Skroće, direktor KK Zadar, za Slobodnu Dalmaciju.

Nadodao je Skroče još kako imaju osigurana sredstva za tri ili četiri plaće, no iščekuju deblokadu računa kako bi ih mogli isplatiti. Navodno je došlo do nesporazuma između KK Zadar i Porezne uprave zbog čega su angažirali i jedan odvjetnički tim iz Zagreba.

Kada će se Florence vratiti svojim obvezama u klubu još nije poznato, ali sve je izglednije kako će propustiti subotnji sraz između Zadra i Budućnosti.

Florence je ove sezone odigrao sve utakmice Zadra u ABA ligi, njih 20, sa prosječnim učinkom od 16,2 koševa, 3,6 asistencija i 2,5 skoka.

Related Articles