FOTO: Neizvjesna utrka za Final four kadetskog PH

Array

Za manje od sat vremena počinju prve utakmice četvrtog dana poluzavršnice Prvenstva Hrvatske za kadete. Nakon 12 ogleda, koje ste imali priliku pratiti na našem portalu, osam klubova konkurira za završnicu Prvenstva Hrvatske.

U pulskoj A skupini još uvijek se traže dvije ekipe koje će igrati na završnici, za prvaka države. Rudeš je sinoćnjom pobjedom protiv Stoje, u odličnom ambijentu koji su napravili domaći navijači, najbliže uspjehu. Danas Puležani (1-1) igraju protiv Splićana (2-0). Ako Žuti dobiju, sve je jasno, uz Rudeš su se plasirali na Final four i njihova međusobna utakmica posljednjeg dana će dati prvaka skupine. No, ako dobije Stoja sve će se dodatno zakomplicirati. U toj opciji Rudeš je siguran, a za drugo mjesto konkurira čak i Cibona koja je startala s neugodna dva poraza.

U križevačkoj skupini B vatreno je bilo i Kvarneru protiv Radnika koji je imao podršku svojih navijača. Zagreb je do sada pokazao najviše i izgledno je da će osvojiti prvo mjesto i opravdati ulogu favorita. Za drugo mjesto konkurirat će ekipe koje igraju 17 sati, Osječki sokol (1-1) i DraženPetrović (1-1) te Kvarner 2010 (2-1). Pošto su pobijedili Kvarner, Sokolovi bi današnjom pobjedom mogli slaviti drugo mjesto i F4. U suprotnom, lako je moguće da tri ekipe završe na omjeru 2-1.

Raspored, rezultate, poredak i linkove za statistiku UŽIVO pronađite na našoj podstranici phmladi.crosarka.com/kadeti, a najbolje igrače klikom na ovu stranicu.

Djeliće atmosfere iz Pule pogledajte kroz objektivDavora Miskovića.

[nggallery id=87]

Related Articles