Srijeda, 4 kolovoza, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Foto: Pobjeda Cibosa na Kozali

  U odličnoj košarkaškoj atmosferi do kraja popunjene dvorane Dinko Lukarić, Cibosi su upisali sigurnu pobjedu uoči završnog turnira ABA lige.

  - Advertisement -

  Iako je igrao pod “ručnom”, Dario Šarić je privlačio najveću pozornost. Izostanak učinka najboljeg igrača ABA lige nadomjestio je Marko Jagodić Kuridža s fantastičnom valorizacijom 35 (19p, 15sk). S druge strane domaćin nije imao dobru šutersku večer, u prvoj četvrtini imali su 0-10 za tri poena, a na kraju su uspjeli ubaciti šest od 23 dalekometna pokušaja. Uz šut od 39% i 12 skokova manje rezultat je sasvim realan.

  [nggallery id=85]

  Iz foto galerije Arsena Miletića izdvajamo dvije fotke.

  Na tribinama je utakmicu pratio s gipsom na lijevoj ruci Igor Salamun koji će duže vrijeme nedostajati momčadi Vladimira Anzulovića. Salamun je pred kraj trećeg dijela utakmice Lige za prvaka protiv Cedevite slomio ruku i sada slijedi oporavak i rehabilitacija.

  Igor Salamun
  Foto: Arsen miletić

  Duško Miočić, predsjednik Kvarnera, je prije utakmice uručio poklon Ciboninom bek šuteru Davoru Kusu. Kus je svoju karijeru počeo u Kvarneru gdje je 1996. godine zaigrao za seniorski tim, a nakon četiri godine je prešao u zagrebački klub u koji se u posljednjih 14 godina još tri puta vračao. Ne sumnjamo u želju da ovaj Riječanin u budućnosti zaigra u klubu u kojemu je započeo svoj košarkaški put.

  Davor Kus
  Doto: Arsen Miletić

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE