Gorica i treći put na prisilnom odmoru

Košarkaši Gorice ove sezone više vremena provode izvan parketa, nego na njemu. Naime, momci Josipa Sesara morat će po treći put ove sezone na „prisilni“ odmor zbog pojave pozitivnog nalaza na koronavirus unutar momčadi. Iz velikogoričkog kluba javili su kako je utakmica protiv Šibenke koja se trebala igrati sutra, u nedjelju, 29. studenog odgođena.

Zbog pozitivnog nalaza na virus SARS Cov-2 igrača KK Gorica te zbog propisane samoizolacije igrača i članova stručnog stožera, utakmica između KK Gorica i GKK Šibenka  koja se trebala odigrati  u nedjelju  29.11.2020. odgođena je po naputku HZJZ-a!“ – javljaju iz KK Gorice.

Podsjećamo i kako Gorica iz istih razloga nije mogla zaigrati na prvom turniru ABA 2 lige koji se održavao u razdoblju od 9. do 18. studenog na Zlatiboru.

“U skladu s sigurnosnim protokolom ABA League 2 Covid-19, sve ekipe koje su sudjelovale na turniru regularne sezone na Zlatiboru prošle su Covid-19 testiranja. Kako se ispostavilo, Gorica je zabilježila nekoliko pozitivnih igrača u svojoj momčadi, što znači da nisu mogli putovati na mjesto prvog od tri turnira redovne sezone u drugoligaškom prvenstvu ABA lige” – poručili su tada iz vodstva lige.

Related Articles