Gospari poraženi u Križevcima

Array

U 11. kolu A1 hrvatske košarkaške lige Križevčani su dočekali Dubrovčane i upisali novu pobjedu.

[rezultat id=99]

Gospari su bolje ušli u susret i preko Filipa Najeva, Ivana Mikulića i Mislava Perića u 3. minuti imaju vodstvo 11:4 što je natjeralo trenera Križevaca da pozove prvi time-out. Nakon time-outa gosti se i dalje dobro drže (17:9 u 7.minuti), no do kraja četvrtine domaćini se bude i serijom 9:0 se vraćaju u igru. Na odmor se otišlo s rezultatom 17:17.

Križevčani nastavljaju u dobrom ritmu u nastavku i u 12. minuti tricom Gorana Fodora imaju vodstvo (22:21). U nastavku slijedi tricaški obračun, s jedne strane Perić, a s druge Fodor pokazuju preciznost s veće udaljenosti. Do kraja četvrtine domaćini se bude i Lovro Demo i Goran Fodor donose osjetljiviju prednost domaćinu, točnije 39:30, rezultat s kojim se otišlo na odmor.

U nastavku domaćini samo povećavaju prednost preko Ivana Grgata (51:39 u 25.minuti). Domaćini uspijevaju do kraja održati prednost i treća četvrtina završava s 61:53 za domaćine.

U posljednjoj četvrtini nastavlja se u istom ritmu. Igra se koš za košem i domaćini i dalje dobro drže prednost (66:58). Zatim Marko Proleta kod Dubrovnika postiže sedam poena, ali domaćini se nisu dali i uspjeli su očuvati prednost. Završilo je s 75:67 za Križevce.

Najefikasniji u redovima pobjednika bili su Patrick Rembert i Ivan Grgat, oba po 13 poena dok su se kod gostiju istaknuli Ivan Mikulić sa 17 i Mislav Perić s 15 poena.

Related Articles