Gospićanke se i dalje pojačavaju te najavljuju pohod na titule

Array

Amerikanka Keith Chevon novo je pojačanje aktualnih prvakinja Hrvatske, Gospića.

Dvadesetpetogodišnja Amerikanka koja pokriva pozicije razigravača i beka šutera trebala bi biti nositeljica igre Gospićanki. Visoka je 178 centimetara a ovo joj je četvrti  klub u Europi za koji će nastupati. Protekle sezone je igrala za CSM Sport Studentesc u Rumunjskoj te bilježila prosječne brojke od 16,4 poena, 7,5 skokova i 3,2 asistencije.

Na konferenciji za medije koju su održali trener ekipe Stipe Bralić i predsjednik Milan Kolić osim što su predstavljena nova pojačanja trener Bralić je istaknuo: “Očekujem da ćemo biti u vrhu i boriti za se osvajanje i kupa i prvenstva. Tu su neke ekipe pokazale dosta visoke ambicije, prije svega Novi Zagreb koji je preuzeo mjesto Gospića u Euroligi. Dosta su kvalitetnih igračica kupili, međutim to ništa ne mora značiti jer trofeji će se dijeliti u četvrtom mjesecu i pitanje je tko će kako izgledati i u kakvoj će formi biti tada. Očekujem da ćemo se poslije Nove godine, u zadnja dva, tri mjeseca hrvatske lige, vjerojatno pojačati još jednom igračicom i napadati ove pehare. Već zadnje četiri sezone Gospić je osvajač četiri puta uzastopno i prvenstva i kupa prvenstva Hrvatske.”

Predsjednik Kolić za kraj je nadodao da ako se financijski uvjeti poklope da se nada igranju sljedeće sezone u najelitnijem klupskom natjecanju – Euroligi.

Related Articles