#234

Hrvoje Vlašić: Jako sam zadovoljan pobjedom

Nakon susreta između domaće Krke i našeg Zadra koji je u infarktnoj završnici slavio košem Filipa Kraljevića u posljednjim sekundama, nakon susreta na službenoj konferenciji za novinare svoje viđenje susreta dali su treneri.

Alekasandar Džikić, vidno tmurnijeg raspoloženja od trenera Zadra, rekao je sljedeće: “Čestitam Zadru na pobjedi, mada je moglo biti sve drugačije jer smo se borili svih 40 minuta. Smiješna mi je priča da je Zadar slaba momčad. Mislim da mogu igrati još bolje. Za poraz smo krivi sami, a s tim ne želim umanjiti uspjeh Zadra. Promašili smo previše slobodnih bacanja i zicera u završnici. Na domaćem terenu moramo igrati puno čvršće.”

Trener Zadra, Hrvoje Vlašić nije krio zadovoljstvo: “Jako sam zadovoljan sa pobjedom. Gostovali smo kod jako dobre momčadi i nismo imali što izgubiti. Imali smo problema nakon utakmice protiv Mega Vizure, ali smo cijeli tjedan dobro trenirali i pripremili se za ovaj susret. Iskoristili smo sve prilike. Imali smo svejedno nekoliko manjih grešaka u igri, ali smo vjerovali u pobjedu i to je bilo ključno.”

Zadar sljedeća dva susreta igra kod kuće, prvo protiv Igokee, a nakon njih dolazi i MZT Skopje Aerodrom. Oba sastava imaju problema sa ozljedama i formom igrača, posebno Igokea koja je već promjenila četiri igrača ove sezone i tu bi priliku Zadar morao iskoristiti.