Incident u Beogradu: Novinar bacio loptu Vujoševiću

Array

Jučer je u drugom kolu srpske Superlige u Beogradu odigran vječiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Kao što to obično biva na takvim susretima i ovoga je puta došlo do incidenta između igrača, ali i trenera Partizana Duška Vujoševića te novinara portala Telegraf.rs.

Osam minut prije kraja susreta prilikom napada Partizana došlo je do sukoba između Davisa Bertansa i Bojana Subotića. Uz sve to jedan od navijača, kasnije se ispostavilo da je riječ o srpskom novinarum, (ne)namjerno je bacio loptu prema Dušku Vujoševiću i pogodio ga u rame. Vujošević se u početku htio ići obračunati s njime, ali je odustao.

Na kraju cijele priče, urednik Telegrafa, Aleksandar Jovanović osobno se ispričao Vujoševiću, Partizanu i navijačima.

“Na večerašnjoj košarkaškoj utakmici u Hali Pionir došlo je do incidenta u kome su učestvovali košarkaši Zvezde i Partizana. Na terenu se našlo i dosta navijača, a u jednom trenutku napravio sam nepromišljen potez, loptu koja se našla u mojoj blizini bacio sam u pravcu igrača i tom prilikom pogodio Dušana Vujoševića u rame. Nemam opravdanja za ovaj potez i želim se ovom prilikom ispričati Vujoševiću, Partizanu i navijačima oba kluba.”

http://www.youtube.com/watch?v=NmZ1bGt9dtU

Spomenimo da je na kraju Partizan slavio svoju prvu pobjedu protiv Crvene zvezde u ovoj sezoni.

Related Articles