Ivan Šuker novi predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza

Array

U zagrebačkom muzeju Mimari danas su održani izbori za predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza.

Nakon što dugi niz godina dojučerašnji predsjednik, Danko Radić nije imao nikakvu opoziciju ovoga puta dobio je dostojnog protivnika u Ivanu Šukeru, zastupniku Hrvatske demokratske zajednice.

Iako je najavljivao grčevitu borbu za predsjedničku fotelju i svoju opoziciju nazivao razno raznim pogrdnim imenima, Radić je uvidjevši da nema većinsku podršku na današnjim izborima povukao kandidaturu i prije samog glasovanja. Naravno, Radić nije to priznao već je za takav potez “okrivio” loše zdravlje.

Smatram da moj protukandidat ima sve reference za ovu dužnost, ja sam ionako jedva izdržao zbog zdravlja. Odustajem“, izjavio je Radić.

Napokon odlazi glavni krivac za loše stanje u hrvatskoj košarci. Pred Šukerom je veliki posao vraćanje košarke na stare staze slave, posebice uzme li se u obzir da velika većina košarkaških zaljubljenika sumnja u njegovu sposobnost i iskrenost njegovih namjera.

Bez obzira što su neki sumnjali, drago mi je da smo prisustvovali ovako dostojanstvenom događaju, zahvalio bih se svom velikom prijatelju Danku Radiću što je toliko učinio za hrvatsku košarku. Naravno, tko radi taj i griješi, ali moje zahvale idu ponajviše njemu. Više neće biti Radićeve niti Šukerove struje, bitna je samo hrvatska košarka“, izjavio je Šuker nakon što je ponovno postavljen na poziciju predsjednika HKS-a.

Related Articles