Ivan Velić je novi trener Jollyja

Array

Prema informacijama koje nam dolaze iz Šibenika novi trener kluba Jolly Šibenik je Ivan Velić.

Rođeni Livnjak je svoju trenersku karijeru započeo u HKK Širokom gdje je postao najtrofejniji trener. Posebno treba istaknuti lanjsku sezonu koja je najbolja u povijesti kluba HKK Široki, kada je osvojeno peto mjesto u regionalnoj ligi i osvojena dupla kruna u BiH prvenstvu.

Ova sezona nije najbolje krenula za Široki jer su ih napustili važni igrači, pa su rezultati bili znatno slabiji. Nakon poraza od MZT-a na Pecari u prosincu prošle godine Velić je odlučio podnijeti ostavku. Nakon napuštanja Široki imao je nekoliko ponuda no sve ih je glatko odbio i često ga se moglo vidjeti kao gledatelja na utakmicama svog bivšeg kluba.

Velić je odlučio prihvatiti ponudu ambicioznog kluba iz Šibenika i time mu pomoći kako bi ostvario odlične rezultate. Svakako je zanimljiva činjenica kako za Jolly trenutno nastupaju organizator igre Josip Naletilić i bek-šuter Dino Butorac koje je Velić ranije vodio u Širokom, stoga neće imati problema pri upoznavanju igrača. Velić će u klubu ostati do kraja sezone.

Jolly se trenutno nalazi na trećoj poziciji A1 lige, a dosadašnji trener mu je bio još jedan bivši trener Širokog Hrvoje Vlašić. Svoju premijeru na klupi će imati u sljedećeg vikenda kada u Šibenik dolazi Osječki Sokol.

Related Articles