Ivan Velić: “Nismo se pojavili na utakmici”

Array

Košarkaši Zadra odigrali su najbolju utakmicu, možda i u posljednje dvije godine. Kroz svih 40 minuta Zadrani su dominirali i potpuno zasluženo osvojili nova dva boda. Ante Nazor bio je vidno zadovoljan nakon utakmice, dok su Cibosi nastavili svoj trend toplo-hladno. Premda ih nikako nije služio vanjski šut, Ivan Velić je za poraz okrivio “nepojavljivanje” na utakmici od strane njegovih igrača.

Ivan Velić, trener Cibone:

Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi. Mi se nismo pojavili na večerašnjem susretu, bili smo van ritma, van energije, mentalno. Razigrali smo ekipu Zadra u 1. četvrtini i sliku cijele utakmice predstavlja onaj šut Bašića na isteku četvrtine za šut za 3 poena. Oni su nagrađeni za ono što su radili na terenu, gdje su bili puno agresivniji od nas a s druge strane mi smo mislili da će pobjeda doći sama od sebe a tako se ne može ući u utakmicu. Poslije kad smo ušli u neke promjene nije išlo jer smo ih razigrali.

Ante Nazor, trener Zadra:

Dominirali smo od starta. Čestitam svojim momcina na požrtvovnoj borbi. Čestitam svom staffu na dobroj pripremi, jer sam ja mjesec dana tu. Jednostavno smo ušli čvrsto, ušli smo borbeno, koncentrirano, da nam se ne dogodi ono izdanje od prije dva tjedna u domaćem prvenstvu. Bilo je tu nekih trenutaka kojima nisam bio zadovoljan ali išao nam je na ruku loš šuterski dan momčadi Cibone koja je šuterska momčad i anulirali smo taj njihov dobar start.


ABA liga, 8. kolo

CIBONA – ZADAR 66:97 (18:33, 17:20, 13:21, 18:23)

Related Articles