Izabrana nova uprava KK Stoje

Na redovnoj skupštini KK Stoja, izabrano je novo vodstvo i usvojen novi statut kluba

U utorak 25. srpnja 2023. godine održana je redovna skupština Košarkaškog kluba Stoja na kojoj je predsjednik kluba Šime Vidulin podnio izvješće o radu kluba, financijsko izvješće, kao i plan i program rada za sljedeće razdoblje, dok je izvješće Nadzornog odbora kluba iznio Davor Mišković. 

Članovi Skupštine jednoglasno su usvojili sva izvješća te plan rada za novu sezonu, u kojem je istaknuto da temeljne ambicije kluba ostaju i dalje kvalitetan rad s mlađim kategorijama s kojima je KK Stoja u prošloj sezoni osvojila tri naslova u Istarskoj županiji u kategoriji dječaka, kadeta i juniora dok su kadeti ujedno osvojili i peto mjesto na Prvenstvu Hrvatske. 

Na Skupštini je usvojen i novi Statut kluba radi usklađenja sa odredbama Zakona o sportu, te je povećan broj članova Uprave sa dosadašnjih sedam na devet članova pa su tako novi članovi Uprave do isteka redovnih mandata tijela kluba postali Igor Franković i Marko Radolović, dok je na funkciju savjetnika Uprave izabran Vjekoslav Ladavac. 

Novi članovi Uprave kluba nisu nepoznati košarkaškoj javnosti, Igor Franković aktualni je predsjednik Košarkaškog Saveza Istarske županije te poznati medijski djelatnik i suvlasnik Rovinj FM-a, Marko Radolović, dugogodišnji je predsjednik Košarkaškog kluba Fažana, tajnik Košarkaškog kluba Oliva iz Vodnjana te član Upravnog odbora KSIŽ-a.

Također, izabran je i novi tajnik kluba pa je na mjesto Zdravka Bizjaka stupio Dejan Jurčić, dosadašnji član marketing tima kluba.

Related Articles