Izzet Türkyilmaz napušta Šibenik

Array

Loše vijesti za trenera Jeronima Šarina. Nakon što se pojačao na bekovskim pozicijama, nenadano je uoči utakmice sa Zadrom ostao bez krilnog centra koji je u ovo malo vremena postao miljenik Funcuta.

Radi se o teškoj ozljedi Izzeta Türkyilmaza koji odlazi u Tursku na operaciju. Službene stranice kluba prenose riječi ovog 213 centimetara visokog turskog reprezentativca:

Žao mi je što napuštam ovaj grad ali ja ću se vratiti. Hvala vam na svemu od prvog dana od kad sam ovdje. Osjećao sam se kao kod kuće, Šibenik je moj dom i moji suigrači su moja braća i kako su me podržali nikada neću zaboraviti dok sam živ. Kao što sam rekao… Vratit ću se svom Šibeniku.

Šibenčani su tek jučer saznali ovu neugodnu informaciju. Pokušavaju u ovo malo vremena dovesti zamjenu, ali izgledno je da će protiv Zadra igrati s igračima koji su u ovom trenutku zdravi i na raspolaganju.

Danas napušta Šibenik, ide u Tursku. Riječ je o vrlo teškoj i ozbiljnoj ozljedi koju mora pod hitno riješiti operativnim putem. Ja mu se u svoje ime i u ime kluba zahvaljujem na svemu što je napravio za nas. Vrata ovog kluba su mu uvijek otvorena. Jednostavno nas je kupio i kao igrač i kao čovjek. To što se njemu dogodilo dogodi se jednom od 10 milijuna puta sportaša. Nadam se da će sve biti ok i da će nakon te operacije koju mora napraviti biti dobro, biti sposoban igrati košarku i dalje živjeti – rekao je trener Jeronimo Šarin sa portal sibenik.in.

Related Articles